zmieniał może ktoś z Was już wewnętrzne lusterko ze zwykłego na fotochromatyczne
z góry dzięki za odpowiedź
pozdro
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
A skąd jesteś? W Sierakowie jest gość, który może zdejmować component protection i dokłada stuff - jeśli to bliżej ciebie.mateoturbo napisał(a):dodzwoniłęm się do typa który powiedział mi za zdjęcie tego od punktu 450zł ... także po dokupieniu wszystkich podzespołów doli elektryka i jeszcze podrózy do wrocławia
mateoturbo napisał(a):z tego co widziałem jest klejony do szyby
-- 2 stycznia 2019, 17:51 --
właśnie dzwoniłem do handlarza który ma interesujące mnie części i gasił moje zapędy co do montażu lusterka i czujnika -podobno są 3 rodzaje szyb do leona goła ,z sensorem deszczu zmierzchu i fotochromatyczny lusterkiem i jeszcze trzecia z kamerą do rozpoznawania znaków assist line
i wg niego bez wymiany szyby ta opcja nie przejdzie ... :/
mateoturbo napisał(a):byłem na spotkaniu z elektrykiem z VW powiedziałem mu o rzeczach które chce dołożyć to zaczął się śmiać,
marwisn napisał(a): Bez serwisówek, odpowiedniego fejsa pod auto i wiedzy na temat kompatybilności poszczególnych serii podzespołów grubsze mody to ciężki temat.
Nie ma rzeczy niemożliwych. Ale jak czasami mówię klientowi ile czasu i pieniędzy będzie kosztować jakaś niby mała dokładka to robi wielkie oczy i odpuszcza.
mm.max napisał(a):Czytając takie brednie z serwisu wiem jedno - porządne warsztaty niezależne zawsze będą miały klientów i będą miały bardzo dobrą opinię wśród klientów- a o serwisach będą krążyły jedynie opowieści jacy tam fantaści pracują.
mateoturbo napisał(a):https://www.google.com/search?q=szyba+czo%C5%82owa+seat+leon+5f&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjJx-rMtOjfAhWOZlAKHaItAmYQ_AUIDigB&biw=1024&bih=664#imgrc=niY8zY_IwpnuuM:
mam taką szybę jak w linku
mateoturbo napisał(a):sorry - https://allegro.pl/szyba-czolowa-seat-l ... 48993.html
próbowałem wrzucić swoje zdjęcia ale cały czas mnie wywalało
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość