Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Podkopnik napisał(a):Znikną . Czy możesz wrzucić zdjęcie brzegu tylnej szyby tam gdzie jest obszar wykropkowany???
Ale miales tez na srodku szyby biale bąbelki ? i czy ci to znikło ? bo jeszcze te boki zniose, ale boje sie ze na srodku zostaną bąble....Podkopnik napisał(a):Ja też robiłem 3 tyg temu na Lumarze i też jest takie białe jak na zdjęciu u Ciebie . Ja jadę za jakiś tydzień do gościa żeby mi to w jakiś sposób poprawił bo widziałem auta na ulicy które miały też taki obszar i wszystko ładnie dolegało wiec się da na pewno to zrobić dobrze. Wg mnie jest to nie dopuszczalne wygląda jak tania folia która odłazi. Bardzo źle to wygląda i rzuca się w oczy.
A po jakim czasie od montażu ci to wyskoczyło ? I co najważniejsze po jaki czasie znikneło. U mnie na drugi dzień sie pojawiło. A co do tych kropeczek ponoć po 2 tyg powinno sie je delikatnie palcem podociskac i powinno być gitPodkopnik napisał(a):Na środku też miałem ale zeszło . Boki też powinny ładnie przylegać.
Jutro ma słoneczko swiecic to moze przyspieszy haha, dziękuje za pomoc, mam nadzieje ze to dziadostwo zejdzie. Niech ci bóg w folii wynagrodzi, PozdroPodkopnik napisał(a):To jak szybko znikną mikro bąble zależy od temperatury zewnętrznej. W lato jest to jeden dzień a teraz potrzeba około 2-3 tygodni nawet.
Jeżeli chodzi o te zakropkowane obszary to częściowo przylegały ok zaraz po przyecimnieniu ale potem jak odparował ten czynnik na całym obwodzie nie dolega. Próbowałem dociskać palcem ale nic to nie daje dlatego że tam jest juz sucho i nie ma na co się to trzymać. Podejrzewam że trzeba będzie demontować plastiki wokół szyby zaaplikować jakaś strzykawką na cały obwód ten płyn i docisnąć od nowa. Nie jestem specjalistą ale tak mi sie wydaje. Chyba że opalarką ale wątpię. Mam gwarancję i informowałem o tym już aplikatora więc liczę że to ogarnie.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości