Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tommi85 napisał(a):Niby masz rację, ale nawet jeśli nikt by się nie przyczepił to nie wiem czy dałbym z tym radę ma dłuższą metę. Rezonans między 3-4 tyś obrotów jest jednak trochę uciążliwy. Więc jeśli będę kupował wydech to prawdopodobnie resonated cut back. Na tą chwilę miltek jest jedyny który ma homologacje, ale gdzieś widziałem że scorpion też ją powinien niedługo mieć.
Limak9 napisał(a):Ja i miałem i pisze. Wersje i res. I non-res
Tommi85 napisał(a):Właśnie że za custom wychodzi zazwyczaj taniej niż za te katalogowe, przynajmniej w tych miejscach w których pytałem. A dp wziąłem bez kata, środa czwartek będę to zakładał, a w piątek na mape stage 2. Będę sie starał jechać wolno więc powinno być ok.
Tommi85 napisał(a):Limak9 napisał(a):Ja i miałem i pisze. Wersje i res. I non-res
A ile puszek mial twoj Miltek?
Bo mozesz miec res z dwiema puszkami a non-res jest tylko z jedna z tylu.
Ten o ktorym ja mowie wyglada tak
Tommi85 napisał(a):Jak ja patrzyłem na scorpiona to taki jaki ja bym chciał kosztuje w okolicach 900-1000, a milteka 1100-1200. Więc 550 za custom wydaje mi się dość tanio. Zrobią mi go od początku do końca 3", a podczas robienia możesz sobie w jakimś stopniu dobrać jak chcesz żeby brzmiał, bo mogą przyłożyć różne puszki i da Ci to pogląd na efekt końcowy.
wanraf89 napisał(a):A jak wstawiles tylko koncowe do st millteka to dzwiek poprawil sie ? Jakies strzaly popcorn. ?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości