Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
weuek napisał(a):To nie jest "line" assist.
henryk1900 napisał(a):A po stronie pasażera nie ma nic (bezpieczniki), żeby podpiąć kamerkę?
MichalO napisał(a):Panowie, a czy ktoś przepuszczał kabel zasilający przez podsufitkę w przypadku gdy jest duża obudowa lusterka (ta z wersji z asystentem pasa ruchu) z prawej na lewą jego stronę, tak żeby wpiąć się do bypass-u przy bezpiecznikach?
dominicus napisał(a):Można spokojnie rejestrator zamontować bez widocznych kabli, ja mam w skrzynce bezpieczników zrobiony bypass, zamontowałem na bypassie dodatkowe gniazdo zapalniczki (można dać przetwornicę 12/5V), w którą wpiąłem oryginalną ładowarkę od rejestratora. Kabel lewym słupkiem przy szybie, podsufitką i tyle. Mam rejestrator 70mai Dash Cam Pro, w zestawie jest plastikowa szpatułka którą można spokojnie wcisnąć kabel w podsufitkę. W przypadku słupka to po prostu go zdemontowałem żeby ułatwić sobie robotęSamego kabla wystaje raptem z 5cm z podsufitki do rejestratora
henryk1900 napisał(a):A po stronie pasażera nie ma nic (bezpieczniki), żeby podpiąć kamerkę?
Niestety nie, jeżeli ma być zasilanie z bezpieczników, to tylko z lewej strony.
ptylek113 napisał(a):Zauważyłem też, że porty USB / kamera nie działa poprawnie po kilkukrotnym wyłączeniu i włączeniu zapłonu
dominicus napisał(a):
O jakich portach piszesz?
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości