Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomektr napisał(a):Na 99% się pewnie je... znaczy pomyliłeśoby tak było. Daj znać co i jak. Jak by co to tył na 272mm też jest kierunkowy
Yamakasi napisał(a):
@mczelny2401 masz już jakiś pomysł na tył u siebie?
mczelny2401 napisał(a):No u mnie też już widać rant ale teraz na tyle mam klocki ATE i jakoś lepiej się trzymają jak fabryczne. Kolejnej zmiany już pewnie u mnie Leon nie doczeka bo myślę w przyszłym roku wraz z końcem gwarancji go upłynnić
Yamakasi napisał(a):Jak znam siebie to poleci zestaw Brembo ale jeszcze nawet nie myślałem jaki. Cena nie gra zasadniczo roli, ma być bezpiecznie i dobrze. Ma ktoś może jakeś typy?
Yamakasi napisał(a):Jakiś link bo mi sie nie obiło o oczy
Nie wiem co tam konkretnie u Ciebie wyjdzie wg kodów PR, ale u mnie (HB, FR, 2017, CZCA) wjechał na tył zestaw 08.B413.11 + P 85 125. Jeżdżę z tym od od kwietnia tego roku i jestem bardzo zadowolony.
sql napisał(a):Cicho i skutecznie, a przy okazji czysto na feldze - polecam EBC Redstuff. Do ostrego pałowania są słabe (szybko kończy się chwilowa skuteczność), ale jak o tym pamiętasz i nie masz potrzeby kilkukrotnego hamowania z prędkości 200/250+, to są naprawdę super! No i do tego kosmiczna żywotność - oryginały się skończyły po ~25k, a teraz mam pod 70k i cały czas jeszcze są (a styl jazdy ten sam).
verton91 napisał(a):tak z ciekawości spytam, w moim 1.4 mam tak, że hamulec zaczyna jakkolwiek łapać mniej wiecej w 1/2 - 1/3 wciśnięcia.
Powrót do Leon 3 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości