Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pancho napisał(a):Przy ok 5tys w ASO wymieniali mi odsysajac od gory
AdamTower napisał(a):Pancho napisał(a):Przy ok 5tys w ASO wymieniali mi odsysajac od gory
![]()
Pancho napisał(a): Ostatnio slyszalem, ze byc moze przez to, ze nie chcialo im sie odkrecac pokrywy od silnika, a ze generalnie takie podejscie jest niepoprawne
vortis napisał(a):Czekaj czekaj, czego im sie nie chciałoA czy Ty im płacisz za to co im sie chce
Gdzie to słyszałes
U mnie jak miałem problemy z sondą i musieli cos sprawdzic zdjemując osłone pod silnikiem, odkrecali i przykrecali ją w ciagu 3 dni dosłownie 7 razy. Rece opadają co ASO potrafi wymyslec
dave napisał(a): napisz co to za aso
lmakar napisał(a):olej oprocz bloku jest w misce, jak sie niby mozna tam dostac od gory
Marcin_TDI napisał(a):ja jestem tylko ciekaw co oni jeszcze odsysaja w tym aso
No ja tez nie mam uwag, choć raz na jakis czas lekkie opr idziesaszi napisał(a):Pancho, a kto przyjmowal Twoje zlecenie w ASO na Jabloniowej w sumie tam serwisuje swoje auto i nie mam uwag
saszi napisał(a):Pancho, a kto przyjmowal Twoje zlecenie w ASO na Jabloniowejw sumie tam serwisuje swoje auto i nie mam uwag
grzybek napisał(a):mi normalnie mechanik spuscil olej dolem
ale wyjal filtr i stamtad odessal wszelkie resztki.... moze o takie odessanie chodzi?
grzybek napisał(a):mi normalnie mechanik spuscil olej dolem
ale wyjal filtr i stamtad odessal wszelkie resztki.... moze o takie odessanie chodzi?
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości