Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jędrek napisał(a):Ja osobiscie nie proponowałby usług z firm praktycznie nie znanych lepiej przejechać sie do dobrej firmy
IroN_87 napisał(a):pbgalaxy, Na wiosnę już będziesz miał hamownie w CS w Bielsku
konstant napisał(a):jędrek napisał(a):Ja osobiscie nie proponowałby usług z firm praktycznie nie znanych lepiej przejechać sie do dobrej firmy
Czemu ? Uważasz, że mniej znana firma nie zrobi dobrego programu? Rozwiń.
pbgalaxy napisał(a):IroN_87 napisał(a):pbgalaxy, Na wiosnę już będziesz miał hamownie w CS w Bielsku
A dokladniej to kiedy? -
Już doczekać nie mogę końca tej zimy - kapcie na letnie zmieniam i na program
IroN_87 napisał(a):MrSiara, Ricku, Nie przypominam sobie, żeby na Podkarpaciu był ktoś godny polecenia..
Kolega z Rzeszowa przyleciał do Gliwic do CompSportu na program
W ostateczności możecie skorzystać z "oddziałów" Googhope z tego co widzę jest parę u was tylko nie wiem kto z nich ma 4x4 obciążeniową.
Jak Ci zależy na hamowni w BB to ze 2 miesiące musisz jeszcze poczekać
kyzior napisał(a):Witam, czy ktoś z forumowiczów korzystał z usług firmy DURASOFT. Zastanawiam się właśnie nad podniesieniem mocy w moim BXE. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą to proszę o wypowiedź. Pozdro.
IroN_87 napisał(a):Przemko, z Ciekawości chciałbym zobaczyć wykres z tej hamowni co do nich przyjeżdża, a później z normalnej obciążeniowej.
Pokaż swój wykres i jaka seria Ci wyszła?
kyzior, ComSport Bielsko/gliwice, Dynosoft katowice
tkoczi napisał(a):wykres z Durasoftu
kamilwsp napisał(a):dolaczam sie do pytania leoniusza.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość