ARU napisał(a):czy po załozeniu chipa osiagi dalej wzrosna
chipa tzn. czego
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ARU napisał(a):czy po załozeniu chipa osiagi dalej wzrosna
Z tego co slyszalem na identycznym setupie jak opisujesz to nie ma szansgajdar napisał(a):czy w 1.8t przy zamontowaniu np BMC CDA tez sie da uzyskac taki dzwiek
Billy napisał(a):Krótki film, jak słychać w środku Leona 1.6 z dolotem:
Leon 1.6
lbromke napisał(a):jaki to dolot?
czy przy tak niewielkim doladowaniu potrzebny bedzie intercooler ?
Zalezy kto to zrobi i w jaki sposóbwojtek_sw napisał(a):czy silnik wytrzyma tych kilka konikow wiecej ?
A jak chcesz to wysterowaćczy po tym wszystkim potrzeba bedzie robic chip tunnig ?
GeFoWRC napisał(a):Dzisiaj wreszcie udało mi się shamować Leonka, wyszło 117 i 116KM
Powiem szczerze, że jestem zaskoczony, nie spodziewałem się takiego przyrostu, przypuszczałem, że będzie to w granichach 108-110km.
bacardi napisał(a):jesli jest zalecany do mocy do 135KM, to i tak przekracza nasze potrzeby...
Ja mam stozek kn-a i nie uzywam żadnych olejkow itp przedmuchuje sprężarka od srodka filtra co 4-5tys i nie ma problemu przeplywka czyściutkamichalm napisał(a):bacardi, tamten rzeczywiscie byl ogromny. Przez okrez 10 msc-y (przejechalem okolo 10-12 tys km) nie czyscilem go ani razu ale jak go zdjalem po tym czasie to byl tak usyfiony ze szkoda gadac
Zobaczymy jak bedzie z tym ale szczerze to nie mam pojecia jak go mozna wyczyscic przez ta metalowa siatke
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość