Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dano napisał(a):Dokładnie ma te same objawy od 2 dni tylko że w ARL-u.Na VAG -u wszystko OKI.
Norma w TDi przeciez w ty zakresie turbina ledwo co pompuje dodatkowo temperatura powietrza i duchota zamulaja tego ASZ-a (mały IC)tomkraft_2007 napisał(a): Problem polega na tym że autko do 2tys.(na każdym biegu) nie zbiera się wogóle tak jakby był to zwykły "d" a od magicznych 2tyś. rwie równo.
A po czym wnioskujesz ze jest dobratomkraft_2007 napisał(a):Przepływka jest dobra samochód był podpięty pod Vaga i żadnych błędów.
A gdzie ty tym samochodem jeździsztomkraft_2007 napisał(a):I pali 10l/100km śrenio!
tomkraft_2007 napisał(a):Leon 1.9 Tdi ASZ 2005r.(35tyś.przebiegu) Problem polega na tym że autko do 2tys. (na każdym biegu) nie zbiera się wogóle (...)
Videlec napisał(a):no bez kitu, sprawna klima to nie jakis tam wynalazek co z auta robi mula, juz nie przesadzajmy, roznice są ale nie az takie.
z tym, ze ja wspolczuje koledze:tomkraft_2007 napisał(a):Leon 1.9 Tdi ASZ 2005r.(35tyś.przebiegu) Problem polega na tym że autko do 2tys. (na każdym biegu) nie zbiera się wogóle (...)
jesli paluje silnik oczekując przyspieszenia na 4 czy 5-tym biegu w tym zakresie obrotow... przynajmniej wiadomo czemu pali 10l/100km
PatTDI napisał(a):A czy kolega probowal kiedys jakie sa roznice w pariacj od 1000-2000rpm z klima i bez w samochodach na pompowtryskiwaczach???
hmmm, wychodzilo by ze silniki mają różne charakterystyki momentu... ale nie chce mi sie wierzyc ze Seat bawil sie w takie detale...
Videlec napisał(a):no bez kitu, sprawna klima to nie jakis tam wynalazek co z auta robi mula, juz nie przesadzajmy, roznice są ale nie az takie.
z tym, ze ja wspolczuje koledze:
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości