Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

saszi napisał(a):jakos nie podoba mi sie "serducho" bez opakowania powinni cos z tym jednak zrobic

Jestem cholernie ciekawy rezultatów w Twoim silniku ...
mw1978 napisał(a):[ Dodano: Czw Wrz 16, 2004 3:47 pm ]
co to jest za dziura alba po czym. To jest w dole silnika taki srebrny element.
mw1978 napisał(a):[ Dodano: Czw Wrz 16, 2004 3:47 pm ]
co to jest za dziura alba po czym. To jest w dole silnika taki srebrny element.
AUTO-LIDER napisał(a):Tak sobię myślę że mozna by jeszcze pokręcić wałeczkami w takim 16v to może by dało się wykrzesać jakieś dodatkowe 10-15 KM.

Tonny S napisał(a):Pośpiech, to juz nie jest takie hope siupe i zapomnij o rownomiernej pracy silnika w dolnym zakresie obrotow tam sie smiga tylko gora i do codziennej jazdy po miescie to tak hmmmmmmm no nie za bardzo ale efekty daje i to calkiem spore.
b0g0b0jny, jedz do Ex niech ci cos w kompie pogrzebie - zobaczymy efekty.

Tonny S napisał(a):saszi, nie badz mieka kupasoft juz masz jedynie pojedziesz na dostosowanie do nowych parametrow a wtedy to ho ho chooooooo
AUTO-LIDER, postaram sie sciagnac do dyskusji Valdiego od Światek Tuning oni troche porobili juz tych walkow..

Pośpiech napisał(a):Tonny S, rzeczywiście KM idą do końca, ale Nm jakoś dziwnie spadaNiefajne to jest ...

dokladnie tak ja jestem w gronie szczesliwcow ktorym silnik wolnossacy trzyma serie czyli rowno 105 kucykowwiększość wolnossących nie trzyma mocy lub łapię serie bez bonusów.

W 100% popieramAUTO-LIDER napisał(a):jeśli masz coś dłubnąc w aucie a potem sie stresować że coś ci może paść to lepiej zostaw seriię, czasami trzeba zaufać i skorzystać z doświadczeń innych.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość