Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mikan napisał(a):13 pazdziernika odebralem po 4 miesiacach leona tdi 130km z salonu w bydgoszczy,data wydania zle wrozy ale niewazne,zmiezam do tego ze w tym modelu bo jest to sport limited w standardzie jest komputer pokladowy,a u mnie go nie ma,nie ma nawet przelacznikow do jego obslugi,w salonie to zbagatelizowano,jakby o tym wiedzieli,po ze wysla cos tam do seata i bede niby cos dzialac,ale co teraz moga zrobic,w umowie jest komputer,placilem za niego i w furze tez powinien byc,do tego jeszcze przy 120km/h fura lekko sciaga w lewo jad mam wcisniety gaz,przy 180km/h juz troche bardziej jest to odczuwalne,malo tego zeby jechac prosto kierownica rowniez lekko musy byc skrecona w lewo,jak sie ja ustawi centralnie to skreca w prawo,w serwisie powiedzieli ze to nowa fura i ze zawieszenie sie musi ustawic i ze przejdzie po 2 tys km ale w najblizszym czasie sprawdza geometrie,co wy na to?mozecie mi cos doradzic albo wyrazic swoje opinie,moze ktos mial podobne mankamenty,prosze o odpowiedzi i opinie
dlatetgo tez wole troszke mniej zaplacic i sam sobie autko poskladac
szymono napisał(a):.........wole troszke mniej zaplacic i sam sobie autko poskladac
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości