Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ciekawe... ja odlaczam akumulator na 3 sekundy, albo wyciagam bezpiecznik tylko w przypadku gdy modul komfortu sie zawiesi i nie ma komunikacji z vagiem. Reset modulu komfortu wykonuje sie vagiem, jak rowniez ustala sie jego rozne parametry (adaptacja i kodowanie) odpowiedzialne za funkcje w aucie.loozik napisał(a):reset modułu komfortu możesz wykonać w prosty sposób - odłącz akuma na 3-5 minut.
Axee napisał(a):ciekawe... ja odlaczam akumulator na 3 sekundy, albo wyciagam bezpiecznik tylko w przypadku gdy modul komfortu sie zawiesi i nie ma komunikacji z vagiem. Reset modulu komfortu wykonuje sie vagiem, jak rowniez ustala sie jego rozne parametry (adaptacja i kodowanie) odpowiedzialne za funkcje w aucie.loozik napisał(a):reset modułu komfortu możesz wykonać w prosty sposób - odłącz akuma na 3-5 minut.
loozik napisał(a):no a co ja napisałem?? odłączenie akuma na kilka sekund w przypadku zawiechy to nie reset??
loozik napisał(a): odłącz akuma na 3-5 minut.
Axee napisał(a):3-5 minut napisales, a nie 3-5 sekund
Mam Golfa4 bez modulu komfortu (46), ma za to centralny zamek (35) i jak sie przekreci zamek w drzwiach na zakniety i przytrzyma, to sie szyberdach domyka, el. szyb w nim nie ma. Mysle, ze to funkcja centralnego zamka moze byc.DAMiANO napisał(a):Wkładam kluczyk do drzwi i szyby się zamykają ale może ma na to wpływ centralny zamek?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości