Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ventu1 napisał(a):Czy montował ktoś u siebie taki bajer, co w ogóle o tym sądzicie, bo powiem szczerze, że coraz częściej w nowych autach to widziałem i wygląda to całkiem fajnie. http://allegro.pl/item105...e_film_hit.html
konstant napisał(a):Na aukcji pisze ze dodatkowo jest opcja "komfortowych kierunkowskazow" tzn lekkie wychylenie manetki daje 3 mrugniecia.
ventu1 napisał(a):Mógłby kolega Silver pochwalić się jak sobie poradził z rozdzieleniem halogenów?? Bo u mnie jest problem, że zapalają się oba, a nie bardzo wiem jak to rozdzielić. A tak na marginesie trochę zabawy z tym jest
mm.max napisał(a):Silver, montowal to juz w dwóch samochodach i obecnie ma zamontowane w 1M - działa bezawaryjnie i bardzo przyzwoicie mozna to zaprogramowac sobie (np. dopiero po 4 mignięciu kierunkowskazu działa).
- na aukcji koleś zapomniał dopisac jednej zasadniczej sprawy - to urządzenie realizuje tylko JEDNĄ z 64 możliwych funkcji. Doświetlanie zakrętów nie bedzie działało razem z funkcją komforu kierunkowskazów.Jesli ma działać należy dokupić kolejne urządzenie .konstant napisał(a):Na aukcji pisze ze dodatkowo jest opcja "komfortowych kierunkowskazow"
ventu1 napisał(a):Mógłby kolega Silver pochwalić się jak sobie poradził z rozdzieleniem halogenów?? Bo u mnie jest problem, że zapalają się oba, a nie bardzo wiem jak to rozdzielić. A tak na marginesie trochę zabawy z tym jest
- nie ty jeden - każdy mówi to samo , a mojego kolegę nawet Policja zatrzymała i chciała mu dwa mandaty dać . Jeden za to że używa oświtlenia niezgodnie z kodeksem ruchu drogowego a drugi za to że z tego niedozwolonego oświeltenia jeden halogen ma spalonybono napisał(a):he he coś wiem o tym, na początku myślałem, że mu się halogeny popaliły
Fajny bajer
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości