Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcollin napisał(a):A co myślisz że może się śrubka wykręcićTak mi sie wydawało że z uwagi na to że nie są jakies wysokiej klasy że się może zespawać. Zastanawiam się teraz bo boję się żeby od temperatury nie pękła i żeby jakiś kawałeczek nie wpadł w wirnik bo kuźwa tragedia by była.
raptor napisał(a):Witam. Zapytam sie tutaj, bo bez sensu zakladac nowy temat. Jak gasze samochód to słuchac taki lekki puffff. Co to może byc?
z jakich okolic ten dźwiek sie wydobywa? Nie z podszybia? Może klapka gasząca?raptor napisał(a):taki lekki puffff
PiterEL napisał(a):A mozesz mi dokładniej napisać jak krok po kroku to sprawdzić ?
PiterEL napisał(a):A mozesz mi dokładniej napisać jak krok po kroku to sprawdzić ?
PiterEL napisał(a):No ale co mam odpiac wezyk od gruszki i co podpiac do vacuometra ? Przeciez tak nie sprawdze nic.
PiterEL napisał(a): A jeśli nie chcesz wytłumaczyć to nie wypowiadaj sie najlepiej.
PiterEL napisał(a):A żadnym szwaksem nie czyściłem turbo tylko najzwyklej naftą a potem było osuszone całkowicie więc nie wmawiaj mi czegoś...
PiterEL napisał(a):A wiecie skad wytrzasnac taka pompke ssajaca ?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość