Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
odłączasz pracę samego zaworu a nie klapy gaszącej.Max_leo napisał(a):A jeżeli zaślepię go mechaniczne, to klapka gasząca będzie pracowała?
florek napisał(a):tak lepiej programowo wywalić, do tego usunąć mechanicznie i dać rurkę, koszt ok. 1100zł, przynajmniej jak się dowiedziałem na Górczewskiej w Warszawie, jeżeli Marcin masz taniej daj znać:)
siwy1mln napisał(a):witam . mam pytanie odnosnie egr . zaczyna mi dmuchac lekko olejem przez ten oring na egrze . czy dostane ten oring w sklepie motoryzacyjnym ? . jestem obecnie w angli i na swieta chce jechac do polski 2000 km i pytanie brzmi czy jakbym odkrecil egr i na ten oring dal czarny sylikon to nic nie powinno sie dziac ? a w polsce chcialbym przeczyscic caly dolot z egr i moze ktos mi by doradzil skad moge wziac ten oring ? z gory dzieki
nia ma reguły jaki model. Ważne aby ci się wymiar zgadzał,a tu sprzedawca opisał że pasuje do leonaPicek napisał(a):Ale ten konkretny model lubi wywalic blad
a ARL'ach lubi wywalić checka.Było o tym.Picek napisał(a):Ale ten konkretny model lubi wywalic blad?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości