Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Zawsze wydawalo mi sie ze w przypadku uszkodzenia czujnika stopu kontrolka EPC mruga, a nie swieci.marcin7x5 napisał(a):że zapalenie kontrolki EPC wywołuje czujnik stopu - sprawdź czy masz stop
Zmien ASO widocznie nie umieli prawidlowo zainstalowac te czujniki, akcji serwisowej nie ma na czujniki stopu. Chyba, ze te 3szt. montowali Ci juz ponad 5 lat temu, od tego czasu czujnik nieco sie zmienil konstrukcyjnie i obecnie jest zielony z grubszym trzpieniem, ma nr 1C0945511A RWD.marcin7x5 napisał(a):Te czujniki nie są zbyt trwałe. Mi juz załozyli w ASO 3 sztukę. Najlepsze,że nie płaciłem za to ani zł bo podobno była na to akcja serwisowa. Ostatnio (5 lat temu) zamontowali mi od alhambry bo ponoc "mocniejsze". Od tamtej pory spokój.
Marvel1 napisał(a):w instrukcji silnik 1.6 bcb dedykowany jest na paliwo 98 i z tego co pamiętam w instrukcji jest napisane, że jeżeli nie można zalać 98 ewentualnie można zatankować 95
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość