WItam to mój pierwszy post więc jeśli w złym dziale to proszę o łagodne potraktowanie.
Mam problem z moim Leonem 1.6 16v 2004r. Mianowicie zaczą szaleć mi zamek (otwierał sie i zamykal kiedy chcial do tego nie dzialalo mi swiatelko w srodku i brzeczyk od swiateł), Poczytałem pisali o mikrostyku ale z uwagi na jego zachowanie stwierdzilem ze do wymiany pojdzie caly. Pewnego dnia wkladka zamka padła a drzwi od kierowcy nie chcialy sie otworzyc z pilota. Otworzyłem go a że byłem daleko od domu ruszyłem i tak jechałem z zamknietymi drzwiami. Okazało się ze nie dzialalo tez stereowanie szybyami tak jak by prądu nie było w drzwiach. Pozniej zaczelo dzialac w trasie. W domu kupiłem zamek (nowy ale zamiennik) wymienilem bylo dobrze ale po chwili znowu brak pradu w drzwiach (tzn dziala tylko siwiatelko w drzwiach na dole jak sa otwarte, centralny szyby siatlo wnetrza i berzeczyk nie dzialaja) byłem u mechanika on stwierdzil ze nie wie co to ale stawia na moduł przy silniku szyby.
Ktoś z was spotkał się z takim czymś? I pytanie czy ten moduł i caly silnik szyby pasuje od Leona przed 2002r bo mechanik nie byl pewny.
Sory za opowiadanie no ale tak to u mnie wyglada.
-- 2 grudnia 2012, 14:35 --
Mówimy oczywiście o drzwiach kierowcy reszta działa bez zarzutu>