Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
DECYBEL napisał(a):chlopak ktory mi robi softy stwierdzil ze powodem poznego wstawania turba to zla regeneracja
DECYBEL napisał(a):wlasnie tu mnie zagioles bo wszystko robione jest nie na hamowni ,,,,tylko w warunkach rzeczywsitych czyli droga auto i logi
DECYBEL napisał(a):powinno sie nawiercac lopatki w celu wywazenia???
DECYBEL napisał(a):wlasnie tu mnie zagioles bo wszystko robione jest nie na hamowni ,,,,tylko w warunkach rzeczywsitych czyli droga auto i logi
DECYBEL napisał(a):dzwonilem do Kingsoftu i powiedziano mi ze te graty ktore obecnie posiadam czyli 216 i suszara od asz powinno byc okolo 160km pod warunkiem ze zdrowy silnik, powiedzial jeszcze cos takiego ze jezeli wymienie map sensor na ARL i przeplywke to moze wypluc 180KM ale jakos pesymistycznie na to patrze ....ale pojade zobacze co bedzie..
MrItaliano napisał(a):To jak kupiles orginal i nie ma nalatane to wytrzyma te mody ktore planujesz wykonacPowodzonka
DECYBEL napisał(a):wag wywalil błąd sterownik silnika
tony065 napisał(a):Nie wiem jak z KM, ale dlaczego większość tunerów robiąc program dla auta z 2-masą nie daje więcej jak ok. 325Nm
dokladnie 1.45bara tyle dmucha,,, tak jak pisalem to najmocniejszy jaki wgralem, i turbo wstaje od 2000obr/min czasami pozniej.... moze faktycznie tuner lipny.MrItaliano napisał(a): podejrzewam za na twoim sofcie bo pisales do hardcoru dmucha z 1.55 bara
łatwo powiedziec gorzej zrobic bez auta to jak bez reki ..auto musze miec poki co bo zona w ciazy jest wiec lipa... drugie kupic tez nie problem tylko czy odzyskam kase za tamto .. i tak kolo sie zamykaMrItaliano napisał(a): sprzedaj to kup uzywke asz badz arl ze sprawdzonego zrodla i problem zniknie.
DECYBEL napisał(a):wracajac do suszary to prawdopodobnie mam obudowe od asz a srodek asv 110km
rumianko napisał(a):jeśli by była taka możliwość to bym zakładał klientowi turbo AWX z muszla ASV a niestety nie pasuje....
twisniowski86 napisał(a):podepnę się bo nie chce zakładać nowego tematu
mam taki pytanie czy turbina w seacie ibiza 110 KM jest taka sama jak w leonie 110km?
Maras2003 napisał(a):Może być odwrotnie zamontowana gruszka w ibizie.
Maras2003 napisał(a):Może być
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość