Witam,
na forum jestem nowy jak coś się podzieje z autem to się pochwale jednak na razie jest to seria a mianowicie Seat Leon 1.8t AUQ FR srebrny. Nie do końca jestem przekonany czy w dobrym dziale zadałem pytanie więc w razie czego proszę o przeniesienie. Wracając do tematu, Leona kupiłem niedawno jednak zrobiłem już 5 k km bez jakichkolwiek usterek, wymieniłem rozrząd i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że kupiłem zdrowe autko. Mam dwumasę która za niedługo pewnie się skończy tak mi się przynajmniej wydaje i teraz zacząłem czytać o tym co by tu zmodzić. Po pierwsze znalazłem koło zamachowe z g60 ważące 7.7 kg podobno pasuje. Po drugie sprzęgło, tutaj chciałbym się Was dopytać na jaki zestaw zamienić dwumase a mianowicie autem jeżdżę sporo 20 tys km rocznie, nie chce spiekanego i mega twardego sprzęgła. Więcej jak 300 koni auto póki co mieć nie będzie, bardziej stawiam na bezawaryjność i cene. W następnej kolejności jest IC, wydech i program. Chciałbym przeczytać wasze porady i wskazówki głównie jeżeli chodzi o sprzęgło i zamach a bardzo miło było jakbyście podpowiedzieli coś na temat kolejnych moich planów czyli IC, wydecg i program.
Pozdrawiam