Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bc9191 napisał(a):Witam Panowie mam problem rano odpalilem auto
rozlozylem lusterka a one zamknely sie spowrotem i juz nie
chca rozlozyc wszystko dziala moge je ustawic i
oodgrzewanie tez dziala co moglo sie stac wilgotno bylo w
nocy moze nawet deszcz padal gdzies sie woda mogla
dostac
bc9191 napisał(a):prøbowalem tak i nic to samo
-- 12 lipca 2013, 16:13 --
co moge zrobić wiecej rozebrac drzwii zajrzec do sterownika
RaDeK86 napisał(a):Panowie, ja mam taki problem ze mi dziala skladanie lusterek ale z opoznieniem, zamykaja sie dopiero po jakis 30 s. mozna to jakos zmienic? Czy to normalne?
Wysłane z mojego GT-I8160
norbert149 napisał(a):moze wie ktos czy jest jakis sterownik do funkci lusterek ? bo mi padlo skladanie i funkcia regulaci
sprajtz napisał(a):Witam, odświeżę trochę stary temat. Otóż wczoraj kupiłem Leonka i mam mały problem właśnie jeżeli chodzi o lusterka. Lewe lustro rozkłada i składa się normalnie, lewe niestety ani drgnie. To samo jest z ich regulacją elektryczną. Nie można go w żaden sposób ustawić. Jest jedna rzecz, która też mnie niepokoi, gdyż nie działa również zamykanie i otwieranie drzwi ze środka auta ( gdy chce je otworzyć auto się zamyka) tak jakby były pomylone kolejności. Otworzyć już się nie da. Ma to jakiś wpływ na rozkładanie tego lewego lustra? Możecie coś doradzić? Serdecznie pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość.
Synk3 napisał(a):Dołączę do tematu z troszkę głupim pytaniem:
Czy lusterka z manualnym ich ustawieniem można złożyć?
black-dimon napisał(a):Teraz mam problem bo ustawiając lewe lustro przestawia mi się prawe
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości