Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
NABUJ napisał(a):nie bardzo mam teraz czym nagrać bo córka mi zepsuła telefon to się dzieje głównie jak wpadnę w nierówności na jezdni(nie doły )a to dochodzi okolice słupek progi a sprawdzałem wszystkie plastiki czy przypadkiem one uderzając o konstrukcje samochodu wydaja taki dzwięk to nie ciasno się trzymają i nie latają fotel pasażera jest też w porządku tak myślałem że to może po zimie zamarżniety lud w progu bo były zaspy woda zawsze się dostanie tam gdzie nie trzeba i zamarznie a teraz się oderwała i się tłukła nie kumpel ma garaż ogrzewany była aby kupa wody i nic więcej myślałem też o pasach bezpieczeństwa że coś się poluzowało ale nie jest dobrze a jak jadę szybciej to ten dzwięk mi przeszkadza nie mam pojęcia co to jest
Nie bardzo mam teraz czym nagrać, bo córka mi zepsuła telefon. Dzieje się to głównie jak wpadnę w nierówności na jezdni(nie doły ) Dzwięk dochodzi z okolic słupka/[/color] progu. Sprawdzałem wszystkie plastiki,
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości