Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kornat napisał(a):Sygnał z czujnika jest w zielonej kostce licznika pin nr 26. Wyjmując z tego pinu i podpinając pod mały wyświetlacz traci się temp z wyświetlacza gdzie zegarek i pozostaje puste miejsce.
moze czujnik uszkodzony. ja nie mialem takiej przypadloscidopel7 napisał(a):witam mam pytanko do kriss1988 kolego doszedłes dlaczego wyswietlacz jest ospały z tą temperatura u mnie dzieje sie to samo własnie po kazdym przekreceniu kluczyka jest dopiero zmiana temperatury podczas gdy jest właczony czy zrobie 10 czy 50 km ta sama wartosc stoi jak to poprawić
Cipekkkkk napisał(a):5.5x4cm szer./wys.
Cipekkkkk napisał(a): Koledzy pomóżcie mi gdzie mogę zamontować czujnik od temperatury wewnętrznej aby wskazania mogły być dokładne i alby czujnik szybko reagował na zmiany
Cipekkkkk napisał(a):Wszystko rozumiem. W takim razie zapytam, kiedy ruszają prace na temat twojego pomysłu?
kornat napisał(a):Prawdopodobnie na wakacjach w wolnych chwilach zacznę coś działać.
Cipekkkkk napisał(a):Myślę że rozumiesz dlaczego walkuje temat oryginalnego wyświetlacza. Chodzi głowie o aspekt estetyczny i nie pochłaniający dużo czasu i pracy. Jednak co oryginał to oryginał.
dopel7 napisał(a):kolego podłaczałem pod stały plus również i tez miałem zamrozony pomiar temperatury zaczoł reagowac jakos jak bezposrednio w kratke nawiewu włozyłem choc czasami sie zawiesi juz nie mam pomysłów czemu on taki ospały dziwne to
kornat napisał(a):Prawdopodobnie na wakacjach w wolnych chwilach zacznę coś działać.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości