1. Od przepływki
2. Od dv - mam bova więc dlatego
3. Zbyt bogatej mieszanki.

I auto nie stracilo na mocy jechało jak powinno, lecz nie mogłem przekroczyć 195km/h bo przy 5.5tys robila sie jakbym odcinka. Na benzynie i gazie to samo sie działo.
Teraz usunąłem bledy nie ma nic. Lecz auto straciło moc mierzylem vagiem ilość g/s i nie przekracza 130g/s auto ma straszną zmule.
Sprawdzalem bezpieczniki w kabinie wszystkie sa dobre, na kostce od przepływki byl mierzony prąd. 4.96v oraz 14v bylo na innym pinie. Podmienialem przepływke niby sprawną ze szrotu, skasowalem bledy i dalej to samo jest. Dodam, ze czasem mam błąd wypadania zapłonow. Ale on byl spowodowany tym, ze oringi na srodku pod pokrywą puszczają lekko olej i w cewkę idzie, choć ostatnio znowu wypadły, a wyjalem wszystkie cewki i były suche. Może ktos pomoże bo w następnym tygodniu wracam 500km, a nie widzi mi sie kupowanie nowej przeplywki, a okaże sie, ze to nie to.
-- 15 kwietnia 2017, 19:36 --
Dodam, ze to 1.8t auq. I jeszcze mam do wymiany termostat ma to jakieś znaczenie?
-- 16 kwietnia 2017, 07:56 --
Tak mi sie przypomnialo, że czasem jak przełącza sie z benzyny na gaz auto, to ma takie same objawy jak teraz nie ma mocy, jakby turbo nie pompowalo. Po resecie z kluczyka wszystko wracało do normy.