Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
biloowa napisał(a):Auto ciągnie tak naprawde dobrze dopiero od 3500 - 4000 . Ale ogólnie bardzo okdźwięk powala , no i na wysokich obrotach czuć te 8 koników.
biloowa napisał(a):Wrażenia słuchowe ok chociaz powiem wam ze jak nie bylo rury tylko stozek bezposrednio na przepustnice to gwizd byl głośniejszy. Auto ciągnie tak naprawde dobrze dopiero od 3500 - 4000 . Ale ogólnie bardzo okdźwięk powala , no i na wysokich obrotach czuć te 8 koników. Dodam jeszcze ,że wedle instrukcji leon 1,6 16v powinien jeździc na benzynie 98 a ja mialem 95 . Ciekawe jak będzie jak zaleje go V power racing
biloowa napisał(a):że wedle instrukcji leon 1,6 16v powinien jeździc na benzynie 98 a ja mialem 95 . Ciekawe jak będzie jak zaleje go V power racing
saszi napisał(a):nie odczujesz tej roznicy jezdzilem na "racingu" ok 1,5 roku zeby poczuc roznice musialbys splanowac glowice... co podnioslo by bodajze stopien sprezania i dopiero wtedy silnik bylby w stanie wykorzystac "dodatkowe" oktany
tylko jest znacznie dalej niż Tomsonhoudini1506 napisał(a):jest o 150 tanszy
- to jest powód, bo jeśli długość rury korygowana jest vs wyniki hamowania to brzmi to znacznie lepiej.houdini1506 napisał(a):no i ma hamownie
houdini1506 napisał(a):i tu sie zgadzam a do poznania bede jechal z Lodzi... czekam tylko na wiosne...a nie wiecie z jakim wyprzedzeniem trzeba sie umawiac w AL???
houdini1506 napisał(a):upppsss.... mam nadzieje ze sie nie kapna ze mam golfa:)
takabdul napisał(a):ale G-tech chyba do 96 mierzy
abdul napisał(a):ak się zapina tego G-Techa?? VAG + laptop??
abdul napisał(a):No i wczoraj zmierzyłem go i 2 razy wyszło 9.3s (temperatura 11stopni)
dokładnie 105CzAdo napisał(a):Ali a ile ci pokazal KM?
CzAdo napisał(a):Ale wydaje mi sie ze cos namieszane jest z waga auta
mw1978 napisał(a):wagi nie ustawiasz do pomiarów 0-60. Ustawiasz ja jak chcesz zmierzyc ile masz koni
Tonny S napisał(a):GeFoWRC, gabkowy (saszi ci powie jaki) i zrob rure + oslone termiczna, tak jak maja chlopacy porobione - zdjecia wiesz gdzie sa.
Powrót do Leon 1 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości