GeFoWRC napisał(a):swirek186, skoro u Ciebie prace powoli postępują to był byś tak życzliwyi podałbyś mi średnicę powerrury, długość itp.,itd.

? Byłbym bardzo wdzięczny...
Dzisiaj skonczylem!!!
A wiec tak srednica wew przepustnicy wynosi 60mm i taka srednice wew powinna miec power rura teoretycznie ja zapodalem rure o wew wymiarze 64mm bo taka mialem i tez jest dobra dludusc prostej rury wynosi 41cm + kolanko filtr dalem K&N o srednicy montazowej 68mm a wiec scianka rury ma 2mm rure mam aluminiowa(zaleta, jest lekka) moze byc kwasowka, nierdzewka. Wykonalem przegrode i doprowadzilem powietrze z zewnatrz elastyczna rura aluminiowa o srednicy 80mm. Calosc wyszla mnie 300zl i moja praca. Co za to dostalem? Mam auto zagazowzne (sekwencja). Kola 205/55/16R. Jedna osoba w aucie.
Gaz od 0-100 10,3s-10,4s
Gaz V-max 200km/h
Benzyna od 0-100 9,2s-9,4s
Benzyna V-max 210kn/h
Temperatutra na dworze 16 stopni.
Autko jest bardiej elastyczne. Jescze nie wiem jak ze spalaniem. A dzwiek jest bez przesady zajebis... fajnie bulgocze przy gwaltownym dodaniu gazu.
Jutro jade do szkoly (sesja sie zaczyna

Niestety pociagiem) ale moj tata jeszcze pojedzie leonkiem w nadchodzacym tygodniu na regulacie gazu a wiec nastepne testy beda gdzies za dwa tygodnie. Jak sprawdze napisze jakie byly wyniki. Pozdro wszystkim modernizatorom.

: