Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
tomashek napisał(a):z tyłu też masz mikrostyki
samochód musi wiedzieć czy masz otwarte drzwi czy nie właśnie dla lampek czy też po to że jak otworzysz auto centralnym ale nie otworzysz żadnych drzwi to z powrotem się zamknie po 30 sek
tomashek napisał(a):U mnie jest tak ze jak jakiegolwiek drzwi otworze to sie nie zarygluje
Szymko napisał(a):Sprawdziłem u siebie i oczywiście jest tak jak napisaliście, że po otwarciu jakichkolwiek drzwi zamek się nie zarygluje.
Odgrzeje kotleta tutaj bo nie ma sensu chyba zakładać nowego tematu. Przez przypadek zauważyłem, że mój moduł komfortu domaga się przelutowania. Zimno teraz a będę robić pod blokiem więc warunki mocno średnie. Dolną półkę mam wymontowaną. Co trzeba odkręcić jeszcze żeby wyciągnąć moduł z auta ? Widzę tam dwa krzyżaki i jednego torksa tak na szybko. Macie może jakieś złote (foto?)porady, żeby zrobić a się niepotrzebnie nie narobić ?igor90 napisał(a):Jeśli ktoś ma problem ze świrującymi lampkami oświetleniowymi, to niech najpierw zacznie od tego modułu, bo ja rozebrałem już dwoje drzwi i dwa zamki, a wystarczyło odkręcić tylko kilka śrubek w półce i moduł...
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości