Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Eldar napisał(a):W ramach rabatu pomagam z kodowaniem, sam nawet z tego korzystałeś
Gotowce za kredyty są tak samo płatne w wersji PRO.
Można na kilku telefonach, trzeba się zalogować na to samo konto.
Eldar napisał(a):Może to:
STG 09
Adaptacje:
Aussenlicht_Front:
Tagfahrlicht-Dauerfahrlicht aktiviert zusaetzlich Standlicht na "nicht active"
Festexx, Każdorazowo po podłączeniu kompa leci do fabryki suma kontrolna - jak się nie zgadza z poprzednim sprawdzeniem to dla producenta jest info że było grzebane poza ASO. To że zaraz nie przyleci pan Mietek z informacją, że było grzebane nie znaczy, że jak Ci się wysra coś w elektronice to fabryka a w zasadzie najpierw VGP nie pokaże fakolca.
Eldar napisał(a):Cóż innego mieli powiedzieć
Oni mają kasę z napraw gwarancyjnych jak każdy inny serwis, inny czyli nie branży motoryzacyjnej.Festexx napisał(a):Oni z napraw gwarancyjnych to mają super kasę od VGP.
Eldar napisał(a):Prawdopodobnie rozwiązanie na błąd przy rozpoznawaniu znaków że system jest ograniczony.
Sterownik A5 (camera)
Adaptacje
Road Sign Detection Fusion Mode
Zmienić na ‘Road Sign Detection’
Calak napisał(a):Można. Zerknij w instrukcję albo pogrzeb w menu bo jest standardowo taka opcja
gumbas napisał(a):To skoro mamy omówione i nadal nic nie wiadomo to wróćmy do pierwotnego celu tego wątku
Pytanie dot przed lifta - czy ktoś mając asystenta świateł uruchamiał automat świateł drogowych (długich) - moja żona mając w Octavii dokładnie to samo co ja w Leonie ma działające automatyczne długie, a ja pomimo posiadania takiej opcji w menu CAR nie mam automatu - zakładam, że to kwestia kodowania.
verton91 napisał(a):No właśnie, też mam w menu opcje asystent swiatel drogowych, natomiast nigdy w zyciu nie uruchomily się same, lub nie zgasły same...
KubaaBia napisał(a):Takie pytanie, czy ktos probował właczyc Video in Motion z obdeleven ale w 5F bez Nawigacji ?
gumbas napisał(a):No ok, tyle że u mnie pomimo występowania asystenta w menu jednak automatycznie nie działają. Jak dam od siebie to świecą cały czas (nie ma automatu), jak dam do siebie to mrugną.
Marcin75 napisał(a):gumbas napisał(a):No ok, tyle że u mnie pomimo występowania asystenta w menu jednak automatycznie nie działają. Jak dam od siebie to świecą cały czas (nie ma automatu), jak dam do siebie to mrugną.
Włącznik świateł ustaw na AUTO i powinno działać
Powrót do Leon 3 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości