przez hornet15re1 » 15 października 2013, 21:24
A jaki jest powód ze po każdy kolejni pasek należny wymieniać co 60tys!? jak fabryka mówi ze ma byc 90tys,nie szkoda wam lądować tys zł co 3lata!!!! Jesli montujecie porządne części to macie tak jak oryginał i spokojnie wytrzyma tyle co fabryka dała,a dla spokoju można sobie zajrzeć co 20tys jak pasek wygląda. U mnie pasek wytrzymał 175tys km do pierwszej wymiany bo fabryka każe u mnie wymieniać co 180tys i nie mam zamiaru słuchać mechaników którzy mówią żeby w moim wymieniać co 60tys nawet,bo maja na tym zajebista kasę,bo nie trzeba nic diagnozować tylko po prostu zmieniają części i Was dymają na kasiorę jak najczęściej sie da bo komus tam kiedys sie zerwał pasek(jak ktos ma pecha to se palec w dup*e złamie) .A jeśli pasek ma pęknąć to może po 10tys/50tys/100tys/200tys i na to nie ma reguły i to ile wytrzyma to zależny tez dużo od waszego stylu jazdy,jak sie jeździ jak piz*a na wolnych obrotach,albo na niesprawnym silniku który szarpie i przerywa to nie dziwcie sie ze paski pękają(czy nowe czy stare to bez znaczenia)
Jeżdżę na LPG...i jestem z tego dumny!!!
AUQ 1.8 20VT+DOWNPIPE+TIP+FMIC+WIRUS 1,2bar