Troche to malo powiedziane w naszych realiach wrecz niemozliweLeard napisał(a):Trzeba udowodnić że jest to wada konstrukcyjna ukryta. A to jest tródne.
Powodzenia

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Troche to malo powiedziane w naszych realiach wrecz niemozliweLeard napisał(a):Trzeba udowodnić że jest to wada konstrukcyjna ukryta. A to jest tródne.
Powodzenia
tesc walczyl 2 lata z Toyota na gwarancji wsio robili ale auta nie wymienili chodzilo o geometrie przedniego zawieszenia w Avensis
DarekMe napisał(a):ze.... ktos probowal mi ukrasc wycieraczke i spowodowal tym naprezenie szyby i w konsekwencji jej pekniecie.
barth napisał(a):DTM, a to dalczegoznam sporo ludzi którzy chwala te szyby . Poza tym wiem z niecoficjalych zródel ze firma Jaan jest jedna z 3 firm produkujacych szyby dla Mercedesa
siepan napisał(a):co ogólnie radzicie aby zapobiec takim przypadkom.
siepan napisał(a): rozpórki na kielichy
vortis napisał(a): Jaana polecam
Dlaczego drania? Przeciez to nie byla jego wina. Na ulical rozny syf lezy i kazdemu sie moze zdarzyc.sorek110 napisał(a):Dogoniłem drania
Asgaard napisał(a):Nie da rady, kase z ubezpieczenia dostaniesz tylko wted ykiedy kamien spadnie z ciezarówki z niezabezpieczonym sypkim towarem. Ubezpieczalnia nie odpowiada za to, że na drogach jest brudno
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości