Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
A jak Wam sie jezdzi w zimie?
czarny-000 napisał(a):kumpel tez ma takie turbo i ma 417 niutkow przy 230ps-ach...
darek310 napisał(a):dlaczego jest tam mało tego momentu przy tych mocach??
kbyczyns napisał(a):dlaczego butowanie auta w okolicach 1200obr to jego zabijanie; przecież najlepsze osiągi mamy pomiędzy max momentem a mocą dlatego jeżeli zależy nam na ostrej jeździe to tylko w tym przedziale
kbyczyns napisał(a):dlaczego butowanie auta w okolicach 1200obr to jego zabijanie; przecież najlepsze osiągi mamy pomiędzy max momentem a mocą dlatego jeżeli zależy nam na ostrej jeździe to tylko w tym przedziale;
kbyczyns napisał(a):dosyć poważnie odzywa mi się dwumas (wibracje przy bucie w okolicy 1500obrotów)
kbyczyns napisał(a):dlaczego butowanie auta w okolicach 1200obr to jego zabijanie; przecież najlepsze osiągi mamy pomiędzy max momentem a mocą dlatego jeżeli zależy nam na ostrej jeździe to tylko w tym przedziale;
joker66 napisał(a):Panowie ile jest w stanie wytrzymać ASV chodzi mi o KM i Nm (kres możliwości)
joker66 napisał(a):20 tyś na przeróbki silnikowe i wizualne
joker66 napisał(a):20 tyś na przeróbki silnikowe i wizualne
Ogurss napisał(a):Mysle że chyba zrobie te 500km i pojade do CompSport-u bo do Unitronic mam z 120km no a tam dalej ale jeszcze poczekam na opinie innych.
Ogurss napisał(a):Mysle że chyba zrobie te 500km i pojade do CompSport-u bo do Unitronic mam z 120km no a tam dalej ale jeszcze poczekam na opinie innych. A co do wykresu postaram sie go pokazac.
paramedic71 napisał(a):z tego co wiem lepiej robic na letnich chyba chodzi o indeks predkosci, ale moge sie mylic
Staszek20VT napisał(a):paramedic71 napisał(a):z tego co wiem lepiej robic na letnich chyba chodzi o indeks predkosci, ale moge sie mylic
Niestety, ale masz rację... chodzi i prędkość w trakcie hamowania. To też mi powiedzieli w Jetronicu kiedyś...
Figar napisał(a):Czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat chiptunerow z warszawy? wiem ze kilku chlopakow robilo program w vtg, a chcialbym dowiedziec sie czy ktos np mial przygode z kreatorem mocy (dawny promotor chyba).
paramedic71 napisał(a):masz sprawdzone MR Motors
rob555 napisał(a):Kreatora sobie odpusc jedz do MR motors
Gniwero napisał(a):rob555 napisał(a):Kreatora sobie odpusc jedz do MR motors
Moglbys uzasadnic swoja wypowiedz ? Moglbys cos napisac dlaczego nie polecasz. Bylbym wdzieczny
nixu napisał(a):Ogólnie Kreator Mocy robi niezłą robotę z BMW vel remap dziadek mróz
antoś napisał(a):Gniwero, nad czym się zastanawiać, jedź do MR Motors.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości