Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mik napisał(a): Kąt lusterka
Kozak napisał(a):Sammael, wkład lusterka jest pod innym kątem i jest inny zakres regulacji, nie ustawisz go tak jak być powinno.
Przy czym moje doświadczenie nie jest z Leona a z BMW i tam tak faktycznie jest
jahrem napisał(a):Od założenia tego lusterka podczas regulacji prawego regulują się oba czy to normalne wcześniej miałem wrażenie, że każde reuguluje się osobno.
to nie musisz wkładac od anglika. ja włożyłem asferyczne z prawej strony. Kupiłem tu:marinio665 napisał(a):jeżdżę dużo po autostradach i chciałbym mieć sferyczne po prawej stronie.
jahrem napisał(a):Musiałem założyć te angielskie bo jakiś pierd^%$%& nie miał co robić i dobrym kopniakiem urwał![]()
Moje spostrzeżenie jest takie: można je wyregulować, ale wkład jest nienaturalnie ułozony i jakby nieco mniej widać![]()
bledow, o jaki trojkąt chodzi ten czarny który jest mocowaniem do drzwi? Jak to przełożyć ze starego?
Od założenia tego lusterka podczas regulacji prawego regulują się oba czy to normalne wcześniej miałem wrażenie, że każde reuguluje się osobno.
zbychopata napisał(a):ale po co do elektryka i kase wydawac, mozna to samemu w latwy sposob zrobic zamieniajac tylko kable idace od silniczkow
zbychopata napisał(a):Ja i tak musze kupic cale lusterkoi mam pytanie bo facet ofoeruje mi lusterko el. skladane ale z wtykiem na 5 pinow ( ja mialem na 7 ), zarzeka sie ze jest el skladane ale nie podgrzewane. mozliwa taka opcja?
zbychopata napisał(a):no wlasnie wlasnie, to ja sobie podaruje to lustro bo facet jakis podejrzany jest. No normalnie na kazdym kroku chca czlowiekowi kit wcisnac wrr... Dzieki
zbychopata napisał(a):i mam pytanie bo facet ofoeruje mi lusterko el. skladane ale z wtykiem na 5 pinow ( ja mialem na 7 ), zarzeka sie ze jest el skladane ale nie podgrzewane. mozliwa taka opcja?
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość